perjantai 22. helmikuuta 2013

Hiihtoloma

Huusholli on talvilomalla ajalla 25.2-1.3. Myös avoimet ovet ovat siis suljetut keskiviikkona 27.2 ja auki seuraavan kerran 6.3.2013.

Avoimiin liittyen: Facebookiin on perustettu Huushollin avoimet ovet -niminen suljettu ryhmä, jossa sana ja pieneksi jääneet lastenvaatteet kiertävät. Ryhmään pääsee pyytämällä.



Hyvää lomaa!

torstai 14. helmikuuta 2013

Helmikuu 2013




Helmikuussa Huushollissa tapahtui mm.

Retki-Erkit vierailivat Rullassa katsomassa ja kuuntelemassa kierroksen  "tarinoita taikametsässä". Tässä retken huisin kohta kun pääsimme tekemään varjoja varjotaloon.





Huushollin henkilökunta järjestää myös Tyky-päiviä. Tässä helmikuun lauantaiselta Tesoman päiväkocin henkilökunnan tykyilyn taiteilusta pari valokuvaa.



Päivä sisälsi aamuisen "varjoseikkailun" lisäksi omien kuvien taiteeksi työstämistä, tehtiin yhteistyö työpaikan seinälle ja jokaiselle oma kotiin vietäväksi. Lisäksi oli  "lämmittely-ja tutustumisleikkejä" erilaisine harjoituksineen, improvisaatioteatteria (aiheina mm. työpaikkapalaveri/suunnittelukokous, lapsen kehityskeskustelu...) jokaiselle henkilölle jaettiin rooli, johon eläytyä... Ja oli hauskaa!

Lisäksi toki vielä musisoitiin ja rummuteltiin rumpurytmejä BuM BuM ChA... ja tehtiin heti omia rumpurytmejä joista sukiutui polyrytmejä.. Ja sitten oli vielä Samin tanssikoulu  Ake Blomqvistin tapaan http://www.youtube.com/watch?v=jhLtfQlkXOs

Eikä sovi unohtaa nauttimaamme kokin tekemää suussasulavaa kasvisosekeittoa!


Keskiviikon avoimissa ovissa taiteilua:






Pekka ja muu Huushollin väki kävi Tampereen päivähoitotorilla 13.2.2013 esittelemässä toimintaamme.
Uudet hienot  esitteemme saivat kaipaamaansa huomiota :)




Huushollilaiset pitivät myös pienen konsertin pakkahuoneella. Ja kuinkas ollakkaan meidän upeat avoimien oviemme kävijät seurasivat meitä myös ph-torille, koska iltapäivän konserttimme oli siirretty sinne :) Tässä kärryteltiin juhlatanssia. Laululeikkejä piti vähän soveltaa, mutta kyllähän vaunujengi tanssia osaa! Ja olihan siellä mukana myös uusia tuttavuuksia, mutta konkarit näyttivät mallia!





Hennerin leikkitoimintakeskuksen henkilökunta oli järjestänyt upen taidepajan päivähoitotorilla vieraileville. Tätä ideaa täytyy kyllä käyttää myös Huushollissa!

Upeat talviset puut!


Torstaina Nina ja Matti vierailevat Erhossa pitäen lapsille musiikkihetken. Ystävänpäivän kunniaksi koko Sammon päiväkoti oli mukana konsertissa. Ja kyllähän meillä oli hauskaa!

Päivi kehitteli itselleen hienon sympaalitelineen..

Ja Matti joutui käyttämään mielikuvitustaan, miettiessään miten soittaa pianoa, kun Nina ei ollut muistanut roudata pianon jalkoja mukaan keikalle :) Ehkä ihan hyvä-- tuohan on paljon paremman näköinen ständi!!




Opiskelija Lena järjesti keskiviikon avoimeen päivään  talvisen käsipuu-askartelun.
mm. tämmöisiä kivoja taiteita syntyi




Tuunarit tekivät helmikuussa sorminuket ja askartelimme niille myös  talot.
Leikimme ja kuvasimme myös leikkejä  videokameralla.



keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Kerhotouhuja männä viikoilta..




Retki Erkit retkellä... Ja eväitä nauttimassa!





















Tuunarien voimaeläin projektia...







..Ja sitten useimmissa kerhoissa myös taikamaailailtiin kynttilän ja vesivärin kanssa.















Tuunarien sorminukke projektia..







Retki-Erkit Arboretumin jäämäessä!